SVATANTRA DUHOVNI TRENING

Višnu Atom Univerzum

Ljudi provedu svoje cijele živote misleći kako znaju što ih pokreće i kako su oni u kontroli nad svojim ponašanjem, ali u stvarnosti je suprotno, prosječna osoba je rob podsvjesnim impulsima koji dolaze od osnovnih ljudskih nagona, potreba i emocija kao što su ljubav, seks, strah, nada i tako dalje. Ne posjeduju stvarnu kontrolu nad tim impulsima i ne znaju zašto rade neke od stvari koje rade i zašto ih na taj način rade.

Ako pažljivo promatrate grupu ljudi, njihove reakcije na vanjske podražaje i njihov razgovor, odmah ćete primijetiti koliko toga što vidite su automatski obrasci ponašanja, a ne ponašanje bazirano na jasnom svjesnom razmišljanju.

Pogledajte iskreno i sami sebe i svoje vlastite reakcije u određenim situacijama, otkriti ćete da ste i vi također često automatski reagirali bez puno razmišljanja i bez puno jasnoće u razmišljanju, a već prema navikama iz obrazaca vaših misli, želja, strahova i očekivanja koja ste imali i prije nego se događaj koji je prethodio reakciji uopće i dogodio.

Um i mentalni obrasci

Kada znate kako svi ti impulsi u vama djeluju i zašto djeluju tako kako djeluju, tada možete promijeniti sebe i svoj život na bilo koji način želite, od usvajanja dobrih navika, novih načina razmišljanja do ostvarivanja značajnog napretka na duhovnom putu, jer znanje i uvidi koje dobijete tokom ovoga treninga su također čin dubokog gledanja u same sebe da biste pronašli svoje pravo Ja koje je također istinska priroda vašega bića.

Postižete veći stupanj poznavanja sebe i prestajete biti rob podsvjesnih nagona i impulsa nad kojim inače nemate puno kontrole, vaša svjesnost i percepcija se proširuju, a spomenuti nagoni i impulsi dolaze pod vašu kontrolu da služe kao oruđa za vaš samorazvoj.

Ovaj proces je čvrsto utemeljen u mojem osobnom istraživanju, iskustvima i bezvremenskim metafizičkim konceptima i filozofiji Hinduske Vedante.

Približni prijevod riječi Svatantra sa Sanskrita je neovisnost, sloboda, neovisno djelovanje.

Shakti

Proces se tipično sastoji od više direktnih seansi za vrijeme kojih radim sa klijentom i na klijentu na više točaka, nekoliko primjera:

  • Energetsko tijelo
  • Čakre
  • Mentalna čvorišta i obrasci misli i emocija u svijesti i podsvijesti
  • Mentalna putovanja u strukture svijesti i podsvijesti
  • Vođene meditacije
  • Priroda univerzuma i postojanja u tradiciji Advaita Vedante

Tokom procesa radovi se odvijaju na duhovnoj, energetskoj i psihološkoj razini.

Ovisno o trenutnom duhovnom i mentalnom stanju klijenta proces može trajati duže ili kraće, ali nema fiksnu dužinu, seansi bude onoliko koliko je potrebno da se proces završi i klijent dobije dobre temelje za daljnji samostalan rad.

Također proces zahtijeva trud od strane klijenta i ne treba biti olako shvaćen, klijent mora pristupiti procesu iskreno, sa stvarnom željom za promjenom i voljan da napusti stare navike i mentalne obrasce.

Ja vam mogu pokazati vrata i put, ali ultimativno samo vi možete koračati tim putem, nitko to ne može odraditi umjesto vas, zbog toga naglašavam potrebu za iskrenom željom za promjenom kod klijenta. Jednako kao što se ne možete izliječiti ako ne slušate savjete liječnika i ne postupate po njegovim uputstvima, ne možete ni ostvariti bitan napredak na svojem duhovnom putu ako nemate stvarnu volju za promjenom i odrađujete duhovne vježbe bilo koje vrste samo površno i iz znatiželje.

Ovo također znači da ne uzimam u ovaj trening svakoga tko je voljan pristupiti, samo one za koje osjetim i potvrdim da posjeduju iskrenu želju za promjenom i napretkom. Sve drugo bi bilo gubitak mojega i vašega vremena. Nije potrebno imati nikakvo predznanje ni ništa slično, ali je potrebno imati iskrenu želju za promjenom. Iz toga razloga potrebna je besplatna konzultacija prije nego pristanem raditi sa vama.

Boginja Kali Yantra

Upite o Svatantra duhovnom treningu šaljite putem obrasca na Kontakt stranici.