Boginja Kali Yantra

BRAHMA SATYAM JAGAN MITHYA

Tko je Bhairavananda?

Moje inicirano spiritualno ime Bhairavananda je složenica od “Bhairava” (tantrički oblik hinduskog Boga Šive) i “Ananda” (Sanskrit za “duhovno blaženstvo”). Raznim oblicima magije i ezoterije uspješno se bavim više od 20 godina, a jogom i tantrom više od 15 godina.

Interes za okultne i duhovne sfere posjedovao sam od ranih tinejdžerskih dana što me sa vremenom usmjerilo prema teorijskom i praktičnom izučavanju raznih oblika okultnih sustava kao što su Hermetizam, Kabala, Alkemija, Ceremonijalna Magija, Enohijana, Grimoari i nekoliko oblika Tradicionalnog Vještičarstva.

Istovremeno sam izučavao i više sustava proricanja poput Tarota, Runa i I Chinga.

Nešto kasnije, okultna iskustva odvode me prema Istoku, Hinduizmu i hinduskoj filozofiji Vedante kao i prema raznim oblicima Joge, Kaula Tantri i indijskim magijskim praksama poznatim kao Vashikaran.

Sada svoja akumulirana znanja, vještine i iskustva dijelim sa svojim studentima i klijentima koristeći uvijek najdirektniji i najefikasniji pristup za rješavanje problema ili duhovni trening.

Moj sustav magijskog i duhovnog rada je balansirani spoj ezoteričnih i duhovnih znanja Zapada i Istoka, bezvremenski temelj Hinduske Vedante kanaliziran kroz prizmu zapadnih obrazaca svijesti, percepcije i razmišljanja, a sa potpunim i striktnim zadržavanjem esencije Vedante u svom izvornom obliku.

Sada i vi možete iskoristiti prednosti ovakvog spoja svjetova i provjereno ostvariti duhovni i psihološki napredak, višu razinu svijesti, znanje i zadovoljniji i ispunjeniji život.

Bilo da se radi o želji za duhovnom sviješću, duhovnim obrazovanjem i napredovanjem, problemima sa crnom magijom (kletvama/urocima kako ih se kolokvijalno naziva), negativnim energijama, negativnim mentalnim obrascima ili potrebi za specifičnim magijskim i duhovnim uslugama i konzultacijama, profesionalno i efikasno mogu vam pružiti rješenja prilagođena vama i vašim potrebama.

Svi moji magijski i duhovni radovi sa vama su isključivo individualni i uvijek povjerljivi, ne radim grupne seanse i svakom se klijentu posvećujem individualno.

Na mojoj stranici naći ćete više informacija o mojim uslugama i načinima na koje vam mogu pomoći.

Boginja Kali Yantra

Vaše upite, pitanja i komentare šaljite putem obrasca na Kontakt stranici.

Alkemija i magija