Skidanje crne magije i skidanje uroka

Boginja Kali Yantra

Takozvano “skidanje crne magije”, “skidanje magije” i “skidanje uroka” su kolokvijalni, u narodu udomaćeni, nazivi za magijski proces uklanjanja destruktivnih i štetnih utjecaja okultne prirode, a koji dolaze sa one strane odnosno iz onostranih razina egzistencije.

Utjecaji te vrste mogu dolaziti od onostranih bića kao što su demoni, astralni vampiri i astralni paraziti raznih vrsta ili od praktičara ove ili one vrste magije, a koje se najčešće naziva okultistima, magovima, vješcima, vješticama, vračevima, čarobnjacima i mnogim drugim slikovitim nazivima proizašlim iz povijesti ili narodne predaje, poput coprnica, štriguna, krsnika i sličnih naziva.

Ponekad magovi surađuju sa navedenim onostranim bićima pa su oba faktora uključena u utjecaj na jednu ili više osoba, a koje su meta magijskog djelovanja odnosno crne magije i uroka.

Angel1

Ovisno o uzroku i metodi primjenjene crne magije se koristi i odgovarajuća metoda za uklanjanje. U procesu obrade svakoga slučaja primjenjuju se tri osnovna koraka:

Prvi korak

Utvrđivanje postoji li uopće prisutnost crne magije, uroka i onostranih bića kod određene osobe. Ovo je važan korak jer crna magija i uroci su rjeđi nego se popularno misli, češće se radi o normalnim životnim problemima, stresu, dugu iz prošlih života ili vlastitim negativnim mentalnim obrascima.

I kada se ne radi o crnoj magiji i uroci opet je moguće poboljšati situaciju pomoću uporabe magijskih i duhovnih tehnika.

Ovo utvrđivanje provodim direktnim duhovnim uvidom u auru, svijest i energetske tokove osobe ili osoba. Kada je potrebno, konzultiram i svoje duhovne vodiče sa kojima radim da bi se dobila najkompletnija i najdetaljnija slika situacije i uzroka iste.

Drugi korak

Uklanjanje crne magije i drugih vrsta negativnih okultnih djelovanja ukoliko su takvi utjecaji pronađeni. Presijecanje veza sa energetskim tokovima i izvorima negativnog djelovanja, zatvaranje prolaza i postavljanje zaštita na odgovarajuća mjesta u osobi i oko nje.

Treći korak

Upućivanje osobe na dodatne radnje, ukoliko su potrebne, primjerice duhovne vježbe ili drugi procesi za uspostavu energetskog, duhovnog i psihičkog balansa i ispravljanje negativnih mentalnih obrazaca koji su privukli ili kreirali negativne utjecaje.

Dodatne informacije

VrataZnanja

Više detalja i informacija o utjecajima crne magije, uroka, negativnih mentalnih obrazaca kao i o demonskim utjecajima, opsjednutosti i astralnim parazitima pronaći ćete na slijedećim linkovima:

UKLANJANJE CRNE MAGIJE

OPSJEDNUTOST DEMONIMA I OKULTNA DJELOVANJA ASTRALNIH PARAZITA