Magijski recepti herbalne magije

Boginja Kali Yantra

Ovdje ćete pronaći neke jednostavne magijske recepte za vlastitu uporabu, a bazirane na magiji biljaka putem ulja, prahova i svijeća.

Ova stranica će biti periodično nadopunjavana.

Ako ritual uključuje uporabu svijeće i ulja ono se maže na svijeću od sredine svijeće do vrha, a zatim od sredine svijeće do dna.

Ulja se miješaju na slijedeći način – 50% mješavine čini čisto maslinovo ulje i 50% jedno ili više ulja koja se koriste u ritualu.

Rituali koji koriste svijeću premazanu uljima uključuju paljenje svijeće i vizualizaciju željenog rezultata dok se gleda u svijeću kako gori, minimalno 15 minuta, zatim se svijeća pusti da gori do kraja.

Primjeri vizualizacija:

Ukoliko želite privući ljubav vizualizirajte sebe zaljubljene i zagrljene sa nekom (ne specifičnom) osobom, ako želite sreću u kockanju i sličnim igrama vizualizirajte dobitne rezultate, sretne karte i slično.

Varijacija je mnogo, koristite maštu prilikom vizualizacije da kreirate prikladan scenarij i držite ga se za vrijeme vizualizacije, a predajući se emotivno vizualizaciji, važno je i da vizualizirate sebe u tim situacijama kao da su već ostvarene, živite trenutak ostvarenja u vizualizacijama.

VAŽNO-Svijeće uvijek postavite na prikladan tanjurić i osigurajte da se nalazi na nečem što se ne može zapaliti tipa beton, pločice i slično u slučaju da se svijeća prevrne iz bilo kojeg razloga.

Za privlačenje ljubavi i sreću u kockanju

Purpurna svijeća premazana uljem vanilije, patchoulija i cimeta.

Za oslobađanje seksualnih inhibicija i problema

Crvena svijeća premazana uljem badema i jasmina.

Za zaštitu od negativnosti i općenito za sreću

Plava svijeća premazana uljem lavande, sandalovine i vodom sa izvora.

Za poboljšanje ljubavnog odnosa

Plava svijeća premazana uljem sandalovine, ruže, naranče i jasmina. Paliti u sobi gdje se susreću ljubavnici.

Za postizanje hrabrosti kod onih koji su stidljive i plašljive prirode

Purpurna svijeća premazana uljem lavande, ruže, ljiljana i vanilije. Također ova kombinacija ulja se može staviti na sebe (vrat, zapešća) kada se treba prisustvovati situaciji koja inače izaziva nelagodu i strah.